Heeft u een Teletask domotica installatie en deze heeft nodig onderhoud nodig of u bent toe aan een uitbreiding, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Van een Micros V2.6 installatie tot een Nanos V3.8 installatie kan ik u van dienst zijn voor een update van de installatie.

Gaat u nieuw bouwen of verbouwen en u twijfelt nog welk systeem u wilt aanschaffen, neem dan contact met mij op om u de voordelen van Teletask te laten zien en mijn ervaringen met u te delen.

Teletask onderscheidt zich in de markt door de zeer vriendelijke software en het gebruik kunnen maken van onderdelen van de eerste generatie en die dan moeiteloos aan te kunnen sluiten op de modernste Nanos of Micros+. De bediening kan via Aurus Oled Touchpanelen of op de smartphone en tablet via de Cloud service. Camera's , geluid en videofoon zijn prima te integreren. De software is zeer vriendelijk te noemen, de service vanuit de fabriek is goed en het produkt is prima in prijs/kwaliteit verhouding.

Met Teletask heeft of haalt u in een topprodukt in huis.

Huisautomatiseringsservice.nl biedt voor Teletask service door heel Nederland, zowel voor particulier als installateur.

Ook woningcorporaties, hotels en zorginstellingen met Teletask in hun gebouwen kunnen bij mij terecht voor service, onderhoud en updaten van installaties indien een kopie van de software ter plaatse beschikbaar is of is op te vragen bij de toenmalige installateur.