Service en onderhoud

Op het gebied van Teletask en Niko Home Control ben ik gespecialiseerd in het bieden van service en onderhoud op uw reeds werkende installatie.

Uw installatie heeft regelmatig onderhoud nodig op de juiste wijze om vele jaren plezier te kunnen hebben van de toegevoegde waarde van uw huisautomatisering.

Uw smartphone en tablet zullen automatisch hun apps updaten, dat doet uw huisautomatiserings installatie van Teletask en Niko Home Control niet. Deze zullen handmatig door een vakkundig persoon uitgevoerd moeten worden. Ook touchpanels hebben updates nodig om met de nieuwste software te kunnen blijven werken. Uw modules in de verdeelkast en uw schakelaars worden automatisch mee geupdatet.

Tijdens het onderhoud worden alle inputs en outputs van de installatie getest. De Voltages van de buslijnen worden nagekeken en de software wordt vervangen voor de nieuwste versie.

Als uw leefwijze of werkwijze in uw huis of gebouw gewijzigd is kunnen op dat moment in overleg met u aanpassingen aan de software of hardware gedaan worden.

Bij Teletask is een aanwezigheid van een kopie van de op dit moment werkende software een must, deze kan tot V3.6 niet "eenvoudig" uit de centrale opgehaald worden. Een totaal nieuwe programmatie is ook mogelijk en kan soms de werking verbeteren door nieuwe inzichten en ervaringen in het programmeren.

Voor service & onderhoud op Teletask geldt het voor heel Nederland. Voor service & onderhoud op Niko Home Control geldt het voor zuid Nederland