Sinds de lancering van het Niko Home Control I systeem ben ik al bezig met het ontwerpen, het uitvoeren, programmeren en onderhouden van deze installaties.

Niko Home Control is een uitstekend systeem als het gaat om eenvoud en vriendelijke software. Dat is ook hetgeen ik zoek in een huisautomatisering. Het mag absoluut niet moeilijker zijn dan het strikt noodzakelijk is. De installatie laat zich eenvoudig plaatsen in verdelers en is prijs vriendelijk. Het systeem maakt zich uiterst geschikt om in de gewone woningbouw toe te passen, maar ook in complexere gebouwen zoals villa's, winkels, horeca, autogarages, en kerkgebouwen. De vriendelijke afstandsbediening met smartphone en tablet is een groot pluspunt alsook de mooi gevormde video buitenpost die naadloos in de installatie kan worden geïntegreerd, maar ook stand-alone te monteren is. De mooi gevormde schakelaars, sfeerknoppen, thermostaten, ecoknoppen, en touch paneel maken van uw installatie een waar feest om te bedienen. En dan nog de naadloze overgang van bedraad naar draadloos bedienen door de RF interface kunt u de produkten van Niko Easywave er op aansluiten en zo een bijna grenzeloze vorm van bedienen bereiken, zowel in huis als ver daarbuiten vanuit alle hoeken van de wereld waar beschikking is over een draadloze of mobiele internet verbinding.

Met de Niko Home Control "Traditional Wiring" kunt u in uw bestaande installatie alle schakelaars en dimmers vervangen voor een geconnecteerde schakelaar of dimmer zodat u ook uw eigen woning met sferen kunt bedienen via uw smartphone. Met de toevoeging van een Digital Black paneel kunt u met uw smartphone de installatie programmeren en wijzigen wanneer u dat wilt. Deze installatie kan in elke woning gebouwd worden indien er inbouwdozen van 50mm zijn gebruikt en er eenvoudig een blauwe nuldraad bij de schakelaars getrokken kan worden.

Voor informatie en advies over een Home Control installatie van Niko bent u bij Huisautomatiseringsservice.nl aan het juiste adres. Wij hebben ervaring vanaf het eerste moment van lancering van het systeem tot heden.

Ook bouwen wij uw oude NIKOBUS installatie ( onderdelen niet meer leverbaar ) om naar een Home control II installatie. Hiervoor kunt u ons bellen op het links vermelde telefoonnummer en wij komen langs voor uitleg , opname en vrijblijvende offerte.

Niko Home Control is een zeer stabiel topprodukt en zeer prijsvriendelijk.