Het bedrijf

Waar we voor staan..

- InstallQ erkend.

- Huisautomatiseringen. ( Domotica )

- Service en onderhoud Domotica

- Inspecties Nen3140                                  ( enkel vaste installaties, geen gereedschappen )

Huisautomatiseringsservice.nl is opgericht om mensen een "merk gericht" advies te geven en daarbij een goede service en onderhoud te kunnen aanbieden alsook een inspectie Nen3140 van uw vaste installatie. ( geen gereedschappen )

De ervaring van zo'n 25 jaar domotica installeren, programmeren , adviseren, voorbereiden en onderhouden heeft mij er toe gebracht om mensen die de stap graag willen maken, of die de huisautomatisering om leeftijd of gezondheidsredenen nodig hebben, te helpen met advies en begeleiding in dit proces. Ik vertegenwoordig de merken TELETASK en Niko Home Control. Andere merken alleen in overleg.

Met behulp van een nuchtere kijk vanuit de praktijk op de wereld van de woonhuisautomatisering ( Domotica ) vanaf de opkomst tot waar we nu staan, probeer ik de klanten oprecht te informeren wat er minimaal noodzakelijk is, maar ook wat er allemaal mogelijk is binnen het gestelde budget.

Mijn belangrijkste visie is dat bij een grote verbouwing of een nieuwbouw, een bussysteem of draadloze huisautomatisering vanzelfsprekend moet zijn. Huisautomatisering beleef je, het mag geen blok aan het been zijn, je moet het eigenlijk ervaren als een hulpmiddel wat de dagelijkse dingen eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maakt.

Als die ervaring er is, dan is mijn missie geslaagd.