Het bedrijf

Waar we voor staan..

- InstallQ erkend installateur !!

- Huisautomatiseringen.

- Gebouwautomatiseringen.

- Smart Living Specialist.

- Elektrotechniek.

- Uitbreiden groepenkasten.

- Stalzicht camera systemen.

- Service en onderhoud.

- Inspecties Nen1010/Nen3140 

Huisautomatiseringsservice.nl is opgericht om mensen een "merk gericht" advies te geven en daarbij een goede service en onderhoud te kunnen aanbieden alsook een inspectie Nen1010/Nen3140 van uw installatie.

De ervaring van zo'n 15 jaar domotica installeren, programmeren , adviseren, voorbereiden en onderhouden heeft mij er toe gebracht om mensen die de stap graag willen maken, of die de huisautomatisering om leeftijd of gezondheidsredenen nodig hebben, te helpen met advies en begeleiding in dit proces. Ik vertegenwoordig de merken TELETASK, Niko Home Control, FIBARO, VELBUS en in de recreatiesector het merk ICY

Met behulp van een nuchtere kijk vanuit de praktijk op de wereld van de gebouwautomatisering vanaf de opkomst tot waar we nu staan, probeer ik de klanten oprecht te informeren wat er minimaal noodzakelijk is, maar ook wat er allemaal mogelijk is binnen het gestelde budget.

Mijn belangrijkste visie is dat bij een grote verbouwing of een nieuwbouw, een bussysteem of draadloos netwerk van welk merk dan ook, vanzelfsprekend moet zijn. gebouwautomatisering beleef je, het mag geen blok aan het been zijn, je moet het eigenlijk ervaren als een hulpmiddel wat de dagelijkse dingen eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maakt.

Als die ervaring er is, dan is mijn missie geslaagd.