Campsite Management I.C.Y

Voor de recreatie ondernemer .

Bent u eigenaar van een camping , bungalowpark,  of chaletpark en heeft u nog geen totale controle over u accomodaties?

Dan is ICY " Campsite Management systeem" de oplossing voor u !

Of het nu gaat om een slimme thermostaat of een compleet gecontroleerde accommodatie zowel in de weekverhuur als in de seizoenverhuur, ICY heeft dan de juiste oplossingen beschikbaar om uw temperaturen, drukregeling, storingsmeldingen, KWh meterstanden, vorstbeveiliging, in 1 portaal overzichtelijk te maken op uw scherm.

Voor de kampeerplaats is er de Wallsocket, welke de KWh standen registreert in totaal alsook de start stop van een korte verhuur. De Amperages zijn instelbaar van 4 tot 16 Ampere. De socket is aan en uitschakelbaar vanuit het portaal. De afschakelprocedure bij overbelasting is instelbaar in stappen van seconden en overschrijding van de gekozen Amperage. Ook is deze verkrijgbaar in de Campere plug, een verwijderbare tussenmodule aan uw bestaand stopcontact op het kampeerveld. Het is ook mogelijk om de werking met uw eigen wcd's ter plaatse te doen door in uw stroomkasten een tussenmodule op dinrail te plaatsen tussen uw zekering en de afgaande bekabeling naar de kampeerplaats. deze module is 2TE breed per kampeerplaats ( 3,6cm )

Voor de verhuur accomodaties zijn er de ACU ( accomodation control unit), de thermostaat met sensor functies, de drukopnemer voor de c.v. installatie, de alarmmelder, rookmelders, hittemelders, co melders en de uitbreidbare relais om eventueel apparaten of verlichting mee te schakelen vanuit het portaal.

De ACU is veelzijdig inzetbaar als vorstbeveiliging in accomodaties tot complete storingsmeldingsunit in complexere ruimtes zoals reinwaterkelders, perspompunits en toiletgebouwen met technische ruimtes.

ICY plaatst een draadloos eigen netwerk over uw gehele terrein om alle apparaten te kunnen laten communiceren onderling en met het portaal.

Na een gesprek en inventarisatie van de situatie bij u op uw camping of park, volgt er een eerste berekening en opzet van het zend en ontvangstsysteem. Hoe meer apparaten van ICY geïnstalleerd op uw terrein , hoe beter de ontvangst zal zijn.

Graag kom ik met u in contact indien uw interesse is gewekt. ik kom graag bij u langs om dit systeem aan u voor te stellen en alle gemakken er van aan u over te dragen. Het systeem is koppelbaar aan uw boekingssysteem waardoor en nog tal van mogelijkheden erbij komen zoals een warm welkom bij aankomst van de gasten in een huuraccommodatie en bijvoorbeeld het afsluiten/aanzetten van de stroom bij het uitchecken/inchecken van de gasten van een kampeerveld

Hieronder vind je de huidige componenten met hun uitleg.

Deze componenten kunt u bij mij bestellen of anders via de website van ICY.

https://www.icy.nl


De Campère Wallsocket

De meest intelligente wandcontactdoos van dit moment.

De Campere Wallsocket wordt op elke kampeerplaats op de bestaande paal gemonteerd als vervanging van uw bestaande wcd. Bij voorkeur gaat het om kunststof palen bij nieuwe aanleg of de wel bekende " boomstammetjes " Deze zorgen voor de juiste montage op ca 1 meter boven het maaiveld op de palen tot 50 cm in de " boomstammetjes "

De Wallsocket wordt geleverd met wartel, moer en blindwartel. De Wallsocket is voorzien van 3 wago's in houdertjes om de aansluiting eenvoudig uit te voeren. Voor de aarde van de grondkabel wordt Wago voor soepele bedrading aanbevolen.


De Campère plug

De campere plug is een intelligente tussenstekker.

De Campere Plug wordt op elke kampeerplaats gemonteerd in/aan de bestaande wcd en geborgd voor onbedoeld wegnemen van deze Plug.

De werking is verder hetzelfde als van de Wallsocket.

De Campère Module

De intelligentie van de Campere Wallsocket in modulevorm voor in uw verdeelkasten.

Deze module plaats u simpel in uw verdeelkasten indien daar nog ruimte voor is. U hoeft dan niets te wijzigen aan uw wcd's op de palen van uw kampeerplaatsen.

Bij elke verdeelkast komt er dan een antenne te staan welke het ontvangst met het totale ICY netwerk op uw park tot stand brengt. Al naar gelang de beplanting en obstakels op uw camping of park zal de hoogte en positie van de antenne bepaald moeten worden.

De transceiver

Een makkelijk te plaatsen object met repeatfunctie van het signaal en ingangscontact.

De transceiver is een kerstboomachtige module die vrij in de ruimte geplaatst kan worden, gevoed door een adapter van 6V.

Deze transceiver heeft een vorstalarm, temperatuurmeting en een ingangscontact in zich.

Vervolgfens zorgt de aanwezigheid van de transceiver voor een versterking van het ICY netwerk door zijn repeatfunctie.

De Timer Thermostaat

De intelligente manier van het leveren van comforttemperatuur aan uw gasten...

De Timer Thermostaten zijn ideaal voor het gebruik bij verhuur of situaties waarbij de gebruiker niet degene is die de energierekening hoeft te betalen.

Voorbeelden hiervan zijn Chalet parken, Bungalowparken, hotels, kantoren, scholen, buurthuizen en sportkantines.

Eigenschappen van de thermostaat:

Schakelt automatisch naar ruststand bij afwezigheid.  

Schakelt bij lange afwezigheid naar antivorststand

Wanneer het in de ruimte donker wordt schakelt de verwarming naar ruststand.

Regeling op basis van aanwezigheidsdetectie.

Begrenzing mogelijkheid van maximale temperatuur

Alles instelbaar door de beheerder

Instellingen beveiligd met pincode

Energiebesparing van 15%-30%

Robuust, vandaalbestendig, onderhoudsvrij en geen batterijen.

Dagklok aanwezig

6 verschillende uitvoeringen leverbaar 

Toe te passen op na genoeg alle cv ketels.

Toe te passen op cv, vloerverwarming, stadsverwarming, gaskachels en elektrische verwarming.

Eenvoudige installatie

Direct vervangen van oude thermostaat zonder toestanden.

Tweedraads systeem 


De Powerswitch

De aanvulling op uw thermostaat als het om elektrische verwarming gaat, of als u een apparaat wilt schakelen vanuit het ICY netwerk

De Accomodation control unit (ACU)

Met de ACU is elk chalet, vakantiebungalow of vakantiehuis eenvoudig te monitoren .

Met De ACU kunt u controle hebben over uw verhuurobjecten. De ACU is een vorstbeveiliging, kan druksensor uitlezen, meet de actuele temperatuur in het object, kan via relais ook verlichting schakelen . Heeft een power lost alarm, Kan de Kwh meter uitlezen, en heeft ruimte voor andere sensoren. En is uitbreidbaar met extra relais. 

De Druksensor

Met deze sensor meet u de druk in de cv installatie van uw verhuur object in het kader van preventief onderhoud.

De kaartlezer

Met de kaartlezer van ICY is uw installatie compleet. U kunt toegang geven aan bevoegde personen of gasten die de accommodatie hebben gehuurd, en uw TD heeft slechts 1 pas nodig om heel uw park te kunnen voorzien van de snelle technische service bij uitval van techniek.

De inbraak alarm melder

Ongewenste gasten tijdens afwezigheid en in de stille wintermaanden worden snel opgemerkt.

De Hittemelder

Het broertje van de rookmelder hier onder, maar dan geschikt voor warme , rokerige en vochtige plaatsen zoals keukens e.d.

De Rookmelder

Uw waakhond op uw park, gaat er ergens een rookmelder af dan bent u direct op de hoogte via het ICY netwerk en het campsite management systeem en kunt u polshoogte nemen en actie daaraan koppelen die nodig zijn.

ICY te Lemmer